Psycholoog Gouda

Roger Kramer

De mens heeft mij al van jongs af aan geboeid. Wat beweegt iemand en waarom doet iemand zoals hij of zij doet? Ik kan mensen als psycholoog een ruggensteuntje bieden en het is een geweldige ervaring om iemand in zijn kracht te mogen zetten.

Sterker worden

Het is niet fijn of leuk om geconfronteerd te worden met je problematiek, maar het helpt wel om in gedachten te houden dat we vooral groeien aan onze schaduwstukken. Het probleem niet uit de weg gaan, maar de uitdaging aangaan om er als mens juist weer sterker van te worden. Daar
wil ik mensen graag bij en mee helpen.

Afmaken

Ik zat op het gymnasium in Rotterdam toen de Berlijnse Muur viel en die gebeurtenis inspireerde me om Russisch te gaan studeren. De studie sprak echter niet zo aan en ik kwam uiteindelijk terecht in de reclamewereld. Reclame is eigenlijk voor 80 procent psychologie, je benadert de mens alleen vanuit een commercieel in plaats van een menswetenschappelijk oogpunt.

Zelfstandig psycholoog

Ik heb een paar jaar in die sector gewerkt, tot ik het gevoel kreeg dat ik iets niet had afgemaakt wat ik wel had kunnen afmaken. Ik nam ontslag en ging terug naar de universiteit om klinische en gezondheidspsychologie te studeren. Inmiddels zit ik 22 jaar in het vak, waarvan zo’n 16 jaar als zelfstandig psycholoog.

Contact Psycholoog in Gouda

Wil je persoonlijk en deskundig advies in jouw situatie? Wil je meer weten over mij als behandelaar of mijn werkwijze? Bel dan met mijn praktijkassistent, zij kan al je vragen beantwoorden. Er kan gelijk een afspraak worden ingepland en zonder wachttijd. Bel ons op: 0182-700646 of stuur een bericht.