Therapie Gouda

Waar heb je last van?

Zo begint de behandeling meestal; jij krijgt de tijd te vertellen waar je mee zit en ik luister. Je zult meteen merken dat er goed geluisterd wordt, ik vraag door, ik wil meer weten of ik vraag je bijvoorbeeld me iets heel precies uit te leggen.

Je zult ook merken dat ik niet alleen maar dingen over je klacht wil weten. In de eerste gesprekken stel ik namelijk vast wat er aan schort, én hoe jij het op kunt lossen.

Vanuit jezelf

Jij gaat het namelijk zelf doen. Het zijn ook jouw talenten, je kwaliteiten en je kracht die je gaan helpen. Ik kan me voorstellen dat dat nu moeilijk voor te stellen is, maar jij hebt alles in huis om de situatie waarin je zit te boven te komen.

Vandaar ook dat de methoden en technieken die we gebruiken helemaal op jouw lijf geschreven zijn. Een mix van middelen die niet alleen bewezen resultaat heeft, maar waar jij ook echt iets mee kunt.

Goed om te weten

Op mijn praktijk werk ik tweetalig (Nederlands en Engels). Ik ben goed bekend met de problemen die zich kunnen voordoen als je in een andere cultuur je weg moet zien te vinden zoals aanpassingsproblematiek en cultuuromslag.

Verschillende klachten

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht voor therapie bij Psycholoog Gouda. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Contact Psycholoog in Gouda

Wil je persoonlijk en deskundig advies in jouw situatie? Wil je meer weten over mij als behandelaar of mijn werkwijze? Bel dan met mijn praktijkassistent, zij kan al je vragen beantwoorden. Er kan gelijk een afspraak worden ingepland en zonder wachttijd. Bel ons op: 0182-700646 of stuur een bericht.